Skip to content

Bandaj elastic Previcoesiva XL

Previcoesiva  este un nume atribuit unui bandaj medical de tip coeziv distribuit de Previs , compania Vicenza specializata in dezvoltarea solutiilor pentru pansamente si producatoare de bandaje de urmatoarele tipuri:

- Usor elastic
- De compresie
- Tifon
- Coeziv
[read more="mai mult" less="mai putin"]
Folosirea bandajului coeziv:
Acest tip de bandaj reprezinta cea mai buna solutie pentru fixarea unui pansament, iar in cazul fracturilor usoare, ca suport pentru bandaj.

Caracteristici si avantaje :
Principala caracteristica a acestui tip de bandaj este faptul ca nu necesita folosirea acelor de siguranta, plasturi sau alte tipuri de dispositive pentru fixarea bandajelor.
Aceasta se datoreaza microparticulelor de latex raspandite pe toata suprafata ce face ca fasa sa fie autoadeziva, nu se lipeste de piele, evitand astfel orice julire, rupere sau lipire a pielii.

Compozitia bandajului:
Previcoesiva este compus dintr-un procentaj ridicat de bumbac, impreuna cu cantitati egale de vascoza si poliamida. Este disponibil in urmatoarele dimensiuni (latime) : 4,6,8,10 si 12 cm , atingand un maxim de intindere de 4 m in lungime.
Previcoesiva XLreprezinta o varianta imbunatatita a bandajului coeziv clasic, ce prezinta o extensie aproape dubla.
La cerere, disponibil in diferite culori pentru folosirea, de exemplu in medicina sportive sau in sectorul veterinar.
Previ TNT este un bandaj coeziv fabricat din material netesut, potrivit pentru articulatii, medicina sportiva si uz veterinar. Usor de rulat, nefiind nevoie de foarfeca.
Previcotton Coesiva este un bandaj coeziv de compresie, potrivit pentru suportul bandajelor de absorbtie in cazuri de entorse/luxatii, contuzii si accidente sportive.
[/read]